AC Milan 2017/18 Hjemmedrakt Er Blitt Offisielt Utgitt

Publié le par fotballdraktbarn

AC Milan og sponsorer, 19. mai, offisielt sluppet hjemmet til AC Milan 2017/18, som bekrefter tidligere rykter. Den nye AC Milan-fotballskjorten forventes å debutere på slutten av sesongen 2016-17, som fotballskjorteutgivelsen sist sesong. Ønsker å finne det samme Billige fotballdrakter kan komme til vår nettbutikk og få muligheten til å nyte den rabatterte prisen.

AC Milan 2017/18 fotballskjorte er hovedtonen og den tidligere fotballskjorten små stripe design stilen er både rød og svart på vegne av seier. Siden den siste sesongens fotballskjorte vedtok gradientstrimmeldesignet, er AC Milan 2017/18 hjemmesett tilbake til det tradisjonelle utseendet, designinspirasjon fra slutten av 1980-tallet til slutten av det 20. århundre klassisk stil fotballskjorte. Det nye hjemmekitanlegget er i overensstemmelse med sin klassiske hjemmekitstil, og selvfølgelig reduserer den nye AC Milan-hjemmeklærskjorten også mørkegrå bruksområder de siste årene. I stedet har den bare et hvitt flagg for å utfylle den svarte og røde basen. Klassisk AC Milan Fotballdrakt 2017/18 til butikken vår for å kjøpe, god kvalitet, rimelig, men også nyte gratis leveringstjenester. Etter flere år med venter, vil AC Milan-fans være glad for å vite at hjemmet til fotballskjorte er tilbake, har returnert til den tidligere stripete stilen.

AC Milan 2017/18 hjemmesett En annen bemerkelsesverdig endring er de hvite shorts og sokker, mens deres 2016/17 sesonghus kit er svart shorts og sokker. Shorts og sokker har svart og rød sponsor logo striper. Er du fornøyd med hjemmet til AC Milan 2017/18? Klikk på musen for å gå inn i nettbutikken AC Milan Fotballdrakt 2017/18, en rekke kampanjer som venter på deltakelsen. Butikkens omdømme og kvaliteten på jerseyen er mye rost av fansen.

 

Gjengitt fra:http://www.kjopfotballdrakt.com/AC-Milan-2017-18-Hjemmedrakt-er-blitt-offisielt-utgitt

 

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article