Neymar På Taket Som Spiller Fotballskudd

Publié le par fotballdraktbarn

Etter at Barcelonas fotballag endte sesongen 2016-2017, begynte Neymar også sin egen ferie. Neymars ferieliv er rik og fargerikt, han og F1-driveren Lewis Hamilton kom til USA, scenen så på NBA-finalen på hjemmekrigerne mot Cavaliers-spillet, og etter spillet med Durant-bildet. Det er Billige fotballdrakter i vår nettbutikk, fansen er scrambling å kjøpe! I de siste dagene deltok Neymar også i et berømt amerikansk snakkeshow, på taket av bygningen for å vise sine fantastiske ferdigheter, vil han spille fotball fra toppen av bygningen til motsatt tak av målet.

Selvfølgelig, i tillegg til en kamp av wits med Jimmy Kimmel, har Neymar, en fotballstjerne, også frivillig å spille sine egne fotball ferdigheter.Billige Neymar Drakter du fortjener å ha, i vår rabattbutikk er det mange. Selvfølgelig, i studioet kunne Neymar ikke vise sin fantastiske ferdighet, så han valgte å utføre ute. Neymar valgte en bygning og utført på taket, og han ville skyte fotballen til et mål i motsatt bygning, over en stor vei mellom de to bygningene, ca 60 meter bred. Ikke bare det, det var en målvakt som forsvarer målet. Skytespillet av fotballen skal bæres på toppen av bygningen, så Neymar må også vurdere innflytelsen av vindhastighet.

Neymar i de to første skuddene, traff fotballen målet utenfor målet. Den tredje gangen da han var i fotballskudd, var Neymar oppmerksomhet veldig konsentrert, løp og skudd, fotball i motsatt tak sprang tilbake til venstre hjørne av mål, målvakten er veldig amatør, selv om dommen er umiskjennelig, Men han er også til denne hoppende fotball hjelpeløs. Etter suksessen til fotballskuddet møtte Neymar kameraet og løftet armene for å feire. Kjøp Billige Neymar Drakter og gratulere ham med hans vellykkede prestasjon.

 

Gjengitt fra:http://www.kjopfotballdrakt.com/Neymar-pa-taket-som-spiller-fotballskudd

 

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article