Manchester City 2017 18 Hjemmekit Er Utgitt

Publié le par fotballdraktbarn

Manchester Citys 2017-18 sesonghuspakke ble offisielt utgitt 31. mai, og sponsorer Nike hevdet at det nye hjemmekitet ble inspirert av tettsettet av byklubben da det vant ligatittelen i 1967-68 sesongen. Nytt hjemmekit er produsert av Nike, og ny fotballskjorte har skrevet ut ordene "Etihad Airways" foran skjorten, og høydepunktet i Manchester Citys 2017 18 hjemmekit er en forbedring på de tidligere diskuterte manglene. I tillegg til ordene "Etihad Airways" har den nye fotballskjorten også skrevet ut en "Nexen dekk" -logo på ermet, og Manchester City har blitt Premier Leagues første lag for å signere andre sponsorer på fotballskjorter.Billige fotballdrakter i butikken vår er det mange, det er veldig rabatterte varer kan også nyte gratis frakttjenester!

Det nye hjemmekitet er hovedsakelig azurblått, og hjembyen fra Manchester City 2017 18 vil bli ønsket velkommen av fans av klubben. Fans kan gå til vår nettbutikk for å søke Manchester City Fotballdrakt 2017/18, selv om prisen er billig, men kvaliteten er god. Manchester City 2017-2018 hjemmekit er en oppdatert versjon av en liten endring basert på "Nike Vapor" -malen, som inkluderer mindre endringer i sidebillettene og subtile variasjoner i strikkemønsteret på ermet. Dette vil gjøre det nye hjemmet ser mer konsistent ut.

Klikk her for å kjøpe Manchester City Fotballdrakt 2017/18, billig, godt omdømme. De hvite stripene i den tidligere Manchester City-fotballkjolen ble erstattet av blå, mens hvite striper dukket opp i vertikale striper på hver side av ny fotballskjorte, med en hvit buet stripe på den nye fotballskjorten. Manchester City-fansen merker at Manchester 17-18 hjemmekit er tilbake til de klassiske hvite shorts og blå himmel fotball sokkedesign, de nye fotballstrømpene på toppen av en lilla stripe.

 

Gjengitt fra:http://www.kjopfotballdrakt.com/Manchester-City-2017-18-hjemmekit-er-utgitt

 

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article