Juventus Ny Sesong Hjemme Fotball Skjorte Spion Foto Har Blitt U

Publié le par fotballdraktbarn

I løpet av de siste månedene, etter Cuadrados ulykke lekket fotografier av den nye sesongfotballskjorten, sendte den autoritative fotball-intelligensstasjonen straks ut Juventus 2017-18 sesongen, ny fotballskjorte er spionfoto, vil fotballskjorten bli utgitt og solgt i nær fremtid. Det er mange nye stiler i nettbutikken vår til Billige fotballdrakter.

Ny fotballskjorte Merket logo over er åpenbart, fra eksponeringen av bildet kan ses, ny fotball skjorte og bilder Cuadrado iført ny fotball skjorte i utgangspunktet konsistent. Juventus nye fotballskjorte har forvandlet den nye logoen til å inkludere forsiden av de rene hvite fotballstrømpene. Fotballskjorte er fremdeles svart og hvitt striper, men sammenlignet med fotballskjorten denne sesongen, den nye hjemmefotballskjorten Intervallstrimmene er finere, sponsorens varemerke er fortsatt plassert på siden av den nye hjemskjorten, kragen er veldig karakteristiske. Fotballskjorte på baksiden av hoveddelen er svart, i stedet for svarte og hvite striper, slik at du tydeligere kan se spillerens nummer og navn. Og den nye fotballskjorten som matcher fotballshorts og fotballstrømper vil også være hvit, detaljene i delen er svart dekorasjon. I vår nettbutikk til Kjøpe Juventus drakt kvalitet er veldig bra, kan fans kjøpe billige varer.

Juventus slo Crotone hjemme 3-0 i begynnelsen av 21. mai, ved å vinne den sjette påfølgende tittelen til Serie A. Etter kampen kom den interessante scenen da Juventus-spillerne gikk stolt på banen for å forberede seg til seremonien. Leonardo Bonucci sønn, Lorenzo, med et trist ansikt, gikk med hodet ned og tørket tårene hans. For en slik ikke-Juve-klubbvifte er det virkelig en smerte i møte med et rivaliserende lag i samme by.Kjøpe Juventus drakt å feire lagets suksess! Det er bare en siste runde i Serie A denne sesongen, og i nær fremtid vil fans kunne se spillerne iført ny fotballklær.

 

Gjengitt fra:http://www.kjopfotballdrakt.com/Juventus-ny-sesong-hjemme-fotball-skjorte-spion-foto-har-blitt-utsatt

 

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article