Arsenals Tredje Bortskjorte For Neste Sesong Har Blitt Avslørt

Publié le par fotballdraktbarn

Ifølge autoritative medierapporter: Arsenal neste sesong er tredje fotballskjortespillfotografier blitt utsatt. Ny fotballskjorte benyttet fortsatt i sesongens designstil, men fargen endret fra gul til rosa. Bildene av matchende shorts og sokker har ikke blitt lekket ennå.Billige fotballdrakter, har mye billig stil. De nye fotballskjortene fra fotballskjortene ble utsatt i mars. Gunners fotballfans er misfornøyd med sin bortjersey fordi den ligner hjemmedrikken til rival Chelsea i samme by.

2016-17 sesongen er dømt til en uvanlig sesong for Gunners Arsenal, fra en god start til første halvdel av sesongen til oppturer og nedturer i andre halvdel av sesongen. Endelig endte med FA Cup 13. kronen. Men det var også første gang siden 21 at det ikke hadde gått inn i Champions League. I forrige uke, to år etter at Arsenal-klubben og professor Arsene Wenger har fornyet sine kontrakter, bør de to årene være verdt å se frem til! Det følgende "646-kamp" og de ulike rekrutteringsnyhetene har kommet ... Det har vært mange oppsummeringer og prospekter for Arsenal i fjor, og klikk her til Kjøpe Arsenal drakt for å feire oppgang og nedturer i Arsenals 16-17 årstid.

Det er ingen tvil om at Sanchez ikke er en av Arsenals beste spillere i sesongen 16-17, uavhengig av holdning, ønske eller ytelse. Er Sanchez kommer til å forlate Arsenal? Er dette den siste Arsenalskjorten på låret Sanchez? Jeg tror muligheten er veldig liten. Arsenals 17-18-sesong nye fotballdrakt forventes å bli offisielt utgitt tidlig i juli. På vår nettbutikk til Kjøpe Arsenal drakt vil du ha mange fortrinnsaktiviteter, god kvalitet og billig. Gunners fotballfans må glede seg over det!

 

Gjengitt fra:http://www.kjopfotballdrakt.com/Arsenals-tredje-bortskjorte-for-neste-sesong-har-blitt-avslort

 

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article