Manchester United Ny Sesong Tredje Bortjersey Eksponering

Publié le par fotballdraktbarn

World-class autoritativ fotballutstyr intelligensstasjon nylig lekket Manchester United 2017-18 sesong tredje bortskjorte hemmelig bilde, vil fotballdrakten bli annonsert og solgt 21. juli. Den nye borte fotballdrakten ble designet av Manchester United-fans. I vår butikk til Billige fotballdrakter Den rimeligste, det er mange rabatter.

Den nye borte fotballdrakten er første gang i historien at sponsorene har invitert Manchester United-fans til å designe den. Mange fans Kjøpe Manchester United drakt fra butikken vår. Den nye fotballstilen er hovedsakelig lysegrå, mansjetter og nakke er mørkegrå, skulderen er tre hvite striper. Fasaden til fotballdrakten er designet for å feire æren av 1968 UEFA Champions League-finalen. På den tiden hadde Manchester Uniteds hovedspiller tre personer (George Best, Denis og Sir Robert "Bobby" Charlton), og til venstre var Manchester Uniteds sjef Sir Matt Busby. De er tegnene i fotballklærens mønster.

Manchester Uniteds Champions League-finale i 1968, da Manchester United-fans og andre lagvennere hylte dem. Fordi dette er første gang Manchester United har kommet inn i UEFA Champions League-finalen og også det første engelske laget for å bryte inn i UEFA Champions League-finalen.Kjøpe Manchester United drakt for å feire en herlig historie, og den sterke Manchester United har ikke blitt beseiret av luftfartssysselen i München i 1958, og oppnådde snart enestående suksess. Charlton scoret en vellykket start i finalen, men ble utlignet av motstanderen i de første 81 minuttene. Manchester United og Benfica spilte på 1-1 i 90 minutter, og i den overfølgende overgangen, gjorde George Best, Kidd og Charlton en 4-1-seier og Manchester United vant den første European Champions League.

 

Gjengitt fra:http://www.kjopfotballdrakt.com/Manchester-United-ny-sesong-tredje-bortjersey-eksponering

 

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article